CASE: TPI EL & AUTOMATION - DIOLUM LEDO III OUT DOWNLIGHT

DIOSPOT LEDO III på rette tid og sted!

Når problemerne løser sig selv!
Nogle sælgere har en evne til at komme forbi med det helt rette produkt på det helt rette tidspunkt. Konsulenten fra GN Belysning er én af dem, lyder det fra TPI El & Automation i Skanderborg.

Butikscenteret BLOMS i Skanderborg skulle have udskiftet 31 metalhalogen spots, der efterhånden krævede lidt for meget vedligehold. Og når de nu alligevel skulle skiftes, ville centerledelsen gerne have noget mere energivenligt, så forbruget blev reduceret med 50 procent.

Hos TPI El & Automation, der vedligeholder centrets elinstallationer, lød det som en smal sag, og man begyndte at lede efter egnede LED-spots. Men at finde de helt rette var vanskeligere, end først antaget, fortæller afdelingsleder Geert Jensen:


- Det var egentlig ikke svært at finde noget, der passede i hullerne, og det var heller ikke svært at finde spots, der kunne give den ønskede energibesparelse. Udfordringen var, at spotsene skulle komme fra en pålidelig leverandør, og at de skulle kunne sidde udenfor i vind og vejr. Det var der ikke rigtig nogle af dem, vi i første omgang fandt, der kunne. Så vi fortsatte med at lede, siger han og fortæller, at centerledelsen efter noget tid begyndte at stikke lidt til elektrikerne.

Skulle vi stille os tilfredse...

 

- Der var ikke tale om en hasteopgave, men på et tidspunkt begyndte de alligevel at blive lidt utålmodige. Derfor var vi lige ved at stille os tilfredse med en mindre spot, som skulle monteres i en dækring, og som kun reducerede strømforbruget med 30 procent.

Med dækring og montagetid, var det blevet en noget dyrere løsning. Men det værste var, at den ønskede energibesparelse, som betød meget for centeret, slet ikke var opnået.

Der manglede hele 20 procent.

Hør Geert fra TPI El & Automation fortælle om:

Renovering af udendørsbelysningen i Bloms.

Udfordringen: ingen vedligehold, bedre belysning, reducering af strømforbruget

 

Resultat: 50% energibesparelse, nem montering og passede perfekt i eksisterende udskæringshul

Rette sted, rette tid!

- Det var ikke helt godt, men kunden ville have accepteret løsningen, hvis det ikke lige var fordi, sælgeren fra GN Belysning pludselig kom forbi. Med sig havde han nemlig en helt ny serie af spots, kaldet DIOSPOT LEDO III.

Geert Jensen fortæller, at der i serien var en model, der passede perfekt i de eksisterende huller, og som også var godkendt til udendørsbrug. Derud over leverede den så rigeligt de 50 procent i energibesparelse, og kunne desuden justeres i både lumen- og kelvin-output.

Så afdelingslederen var en glad mand:

- Vi er altid glade for at få besøg af sælgeren fra GN. Ikke mindst fordi de har et meget bredt sortiment i spots og downlights og leverer fra dag til dag. Men den her dag var vi ekstra glade for besøget, smiler Geert Jensen.de perfekt i eksisterende udskæringshul

Hurtig produktpræsentation!

Hør om alle mulighederne på under 1 minut

Find inspiration i DIOSPOT kataloget

- giver hurtigt overblik

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller