CASE: LYSPUNKT, HERNING - DIOLUX OG GN-PAK

Findes det – så findes det hos GN!

Da Anja Kristoffersen i 2020 overtog Lyspunkt Herning og den tilhørende web-butik, manglede der både lyskilder og el-artikler på hylderne. Men med GN Belysning som fast leverandør blev det problem hurtigt løst.

Når man træder indenfor i Lyspunkt Herning, åbner sig en verden af lækre lyskilder, lamper og spots. Her er ikke mindre end 500 m2 tæt pakket med Le Klint, Louis Poulsen og rigtig mange af de andre brands, der får pulsen i vejret hos kvalitetsbevidste design- og lampeentusiaster.

Dermed også sagt, at Lyspunkt Herning og den tilhørende webshop - lampekartellet.dk – ikke er det allerførste sted, man henvender sig, hvis man bare skal have noget, der kan lyse.

-Nej, vi konkurrerer ikke med Bauhaus og andre, der sælger væsentligt billigere lamper, siger indehaver Anja Kristoffersen og tilføjer, at prisspændet på butikkens lamper ligger fra ca. 1.400 kr. til 85.000 kr.

Gigantisk sortiment

Dermed har kunderne også en berettiget forventning om, at de kan få solid rådgivning og service – og at butikken har et bredt sortiment at diverse tilbehør. Men da Anja Kristoffersen overtog butikken i 2020, haltede det faktisk lidt med udvalget på tilbehørssiden.

Og det skulle der rettes op på i en fart:

-Jeg kendte i forvejen GN Belysning som en solid og bredtfavnende belysningsleverandør, så der var egentlig ikke så meget at være i tvivl om. Jeg plejer at sige ”findes det – så findes det hos GN” – og det er ikke nogen overdrivelse.

-De har et gigantisk sortiment af både lyskilder og andet lampe- og installationsudstyr, som jeg selv kan bestemme, om jeg vil have pakket ind eller ej, siger hun og peger på det årlige katalog fra GN som bevis. Det er på ikke mindre end 500 sider spækket med billeder af lyskilder, varenumre og detaljerede beskrivelser:

-Vi refererer til kataloget som ”lampebibelen” selvom det jo egentlig er en ”lyskildebibel”, smiler hun og tilføjer, at den er rar at have – særligt, når der er ældre kunder i butikken:

-De er ikke nødvendigvis så skærmvante, og så er det jo en god service at kunne hive kataloget frem, lyder det.

Effektivt samarbejde

Anja Kristoffersen fortæller også, at samarbejdet med GN Belysning faktisk er blevet endnu bedre med tiden.

For når man både passer en fysisk butik og en webshop, og kun har en enkelt medarbejder på deltid, så har man travlt. Og når man har travlt, så er man glad for tiltag, der letter arbejdsgangene og øger overskueligheden:

-Jeg har det bare sådan, at mine leverandører skal være lette at handle med, og det er GN. De har fået et let og overskueligt kundecentrum, hvor jeg bestiller online, og hvor jeg kan se hele min historik med leverancer og eventuelle reklamationer. Det sidste er ny yderst sjældent aktuelt, men når det er, tager GN bare varerne tilbage. Der er ingen bøvl, og det er helt afgørende, lyder det.

Mød Anja fra LYSPUNKT, Herning

- hør hvorfor hun har brug for et bredt sortiment af lyskilder!

Gør hverdagen nemmere...

Og Anja Kristoffersen er langt fra den eneste, der gerne vil spare tid og effektivisere arbejdsgangene. Faktisk kommer der jævnligt et par professionelle elektrikere i hendes butik, og det er hverken Le Klint eller Louis Poulsen-lamper, de går efter.

Derimod har de forelsket sig i et helt særligt indbygningsspot, som GN Belysning selv har udviklet:

-De er rigtig glade for DIOSPOT TIGHT, fordi det kan monteres nedefra og dermed sparer dem for masser af tid. Så dem har jeg jævnligt besøg af, smiler hun og trækker linjerne op:

-Det er jo ligegyldigt, om man er elektriker, lampesælger eller belysningsleverandør. Vi foretrækker alle at have professionelle samarbejdspartnere, der gør vores hverdag lettere. Og i den forbindelse synes jeg, at jeg har været heldig, smiler Anja Kristoffersen.

Hurtig produktpræsentation!

Hør om DIOLUX lyskilde sortimentet, som består af mere 60 forskellige lyskilder - klar og opal, 3000 og 4000 kelvin, tænd/sluk, tre-trin og dæmp.

Find inspiration i DIOLUX Lyskilde katalog

- dækker alle belysningsbehov

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller