CASE: JPM-TEK - DIOFLEX

Unik og skjult uplight

- med ned-fræset LED bånd i hanebåndene

 

Stefan Dyhrberg Andersen, SDA Handel og el-installatør Jens Peter Madsen, JPM-TEK har skabt belysning helt uden synlige ledninger i renoveringen af 1. sal.

DIOFLEX Alu-skinner er blevet nedfræset i hanebåndene og monteret med DIOFLEX LED COB bånd, som giver et fantastisk ensartet lys, på grund af de 480 dioder pr. meter. Lumen er 1500 pr meter og båndet kan klippes for hver 5 cm. Bag på båndet sidder der 3M dobbeltklæbende tape.

Så det er både praktisk og nemt at montere – samtidig er det behageligt med indirekte belysning, der giver lys nok.

Spot i troldtekt

Udover hanebåndsbelysningen er der også valgt DIOSPOT OPTI spot i sort, som er monteret direkte i Troldtekt.

Spottene er dæmpbare, med en lystemperaturfarve på 2700 kelvin og har 400 lumen, hvilket giver en varm belysning, som via dæmpningen altid kan tilpasses efter behov.

Det lykkes første gang…

Hør Stefan og Jens Peter fortælle hvordan de fik belysnings-ideerne til renoveringsopgaven, - se de mange effektive og elegante løsninger.

Også i badet…

Der er i brusekabinen monteret LED bånd i sæbehylden, og her er det en indmuringsprofil (UNI-TILE) som er grundlaget for en stemningsfyldt belysning.

Under håndsvask-skabet er der også monteret LED bånd - hvilket giver et dejligt blændefrit lys.

"Kommandocentral"

I forbindelse med renoveringsopgaven var planlægning af belysningen med lige fra starten, for at sikre at alle ledninger m.m. ville være skjulte. Derfor blev der også lavet separat rum til alle drivere og controllere, som giver et godt overblik og er nemt at servicere.

Sparring og besøg af konsulent

- Besøget af konsulenten fra GN belysnings var guld værd, siger Jens Peter. Inspirationskufferten med det meget brede og veludbyggede sortiment af profiler og bånd – er et godt udgangspunkt for mulige løsninger, til de ønsker der var. Det er lettere at vurdere, hvilken profil der passer bedst til opgaven, når man har materialerne i hænderne. Og kan se hvordan profilen skal monteres, hvad der skal laves af forarbejde for at få skjult ledninger m.m.

DIOFLEX Sortiments æske indeholder alle profiler i sortimentet og er lagerført i Danmark

DIOFLEX LED-bånd "skole" !

Skabe en fed, minimalistisk lyskilde i loftet med vores DIOFLEX LINEA-IN20 indbygningsskinne og DIOFLEX COB LED bånd 

DIOFLEX COB tunabel White - den specielle opbygning gør, at man kan have mange LED chips pr. meter, hvilket giver et meget jævnt lys. 

Hvordan er det lige, man montere såndan nogle LED bånd? Lars fortæller om overflader, klar- og rengøring

Du kan klippe og montere LED bånd med samlestik, uden at skulle lodde!

Find inspiration i DIOSPOT og DIOFLEX katalogerne

- giver hurtigt overblik

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller