CASE: KLARUP EL-SERVICE - DIOFLEX

En elinstallation må gerne have lidt wow-effekt!

Hos Klarup El-Service tænker man gerne ud af boksen – og gerne ved hjælp af alu-skinner og LED-bånd i lange baner.

Kunden havde en række håndfaste krav til belysningen i sit nyistandsatte køkken i Hasseris ved Aalborg:
Først og fremmest brød han sig ikke om spots, så hans ønske om up- og downlight skulle realiseres på en anden måde. Derudover ville han gerne, hvis hele herligheden kunne styres fra mobilen - og sidst men ikke mindst, så måtte løsningen absolut ikke være kedelig…

Helt i samme boldgade

Mads Sørensen fra Klarup El-Service smiler, mens han fortæller historien. For er der noget den syv mand store installatør-virksomhed er god til, så er det unikke løsninger.

Så det var et godt match, siger han:

Vi er af den overbevisning, at en elinstallation gerne må være lidt sjov og have lidt wow-effekt. Så vi var i helt samme boldgade, som kunden, siger han og fortæller, at alu-skinner og LED-bånd fra GN belysning ofte er det, installatørerne griber ud efter, når kreativiteten for alvor skal blomstre.

Og sådan gik det også hos kunden i Hasseris:
Vi spillede nogle forskellige ideer frem og tilbage, og kom frem til en løsning med en nedhægt alu-ramme med LED-bånd. Det er et design, der både giver et behageligt uplight, og et godt og klart downlight over kogeøen, siger Mads Sørensen og tilføjer, at hele herligheden selvfølgelig kan dæmpes og styres med Philips Hue og Zigbee.

Fremragende kundeservice

Mads Sørensen fortæller, at resultatet faldt så meget i kundens smag, at han også bad installatørerne om at lave en LED-løsning i husets badeværelse:


-Her benyttede vi sorte skinner for at skabe kontrast og for at fange rummets linjer og binde det endnu bedre sammen, siger han og nævner, at belysningsartiklerne hertil også kommer fra GN i Herning.

Faktisk har Klarup El-Service altid handlet der, og det er der flere årsager til, siger han:
-Én af dem er, at man ikke behøver være en stor virksomhed, for at blive taget alvorligt af GN belysning. Én anden er, at de bare griber bolden, og desuden har en fremragende kundeservice, der inkluderer et overskueligt kundecenter på hjemmesiden og ikke mindst en smidig dag til dag-levering.

-Og så vil jeg også nævne det meget brede og veludbyggede sortiment, som hjælper os med at skabe de helt rigtige og unikke løsninger.

Det er både vi og vores kunder rigtig glade for, lyder det fra Mads Sørensen.

Kreativ brug af DIOFLEX LEDbånd

Der er højt til loftet i kundens nyrenoverede hus i Hasseris ved Aalborg. Og når man ikke er fan af spots, er det godt at have en kreativ installatør ved sin side.

Unik løsning

Alu-skinne og LED-bånd leverer up- og downlight i forskellige temperaturer. Dermed er både hyggen og det gode arbejdslys sikret.

DIOFLEX LED-bånd "skole" !

Skabe en fed, minimalistisk lyskilde i loftet med vores DIOFLEX LINEA-IN20 indbygningsskinne og DIOFLEX COB LED bånd 

DIOFLEX COB tunabel White - den specielle opbygning gør, at man kan have mange LED chips pr. meter, hvilket giver et meget jævnt lys. 

Hvordan er det lige, man montere såndan nogle LED bånd? Lars fortæller om overflader, klar- og rengøring

Du kan klippe og montere LED bånd med samlestik, uden at skulle lodde!

Find inspiration i DIOSPOT og DIOFLEX katalogerne

- giver hurtigt overblik

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller