DIOFLEX LED bånd og Alu profiler

Danmarks stærkeste program - LED bånd, Alu profiler og styringer

Du får det hele ét sted – udover det megastore udvalg i ”hardware”, så får du også ekspert rådgivning, hurtig og sikre projektering, og ikke mindst dag til dag-levering.

Der er uendelige muligheder med dette lagerførte brede sortiment af LED bånd, profiler, afdækning og tilbehør, alt i høj og lækker kvalitet. Der er mere end 15.000 forskellige løsninger, blot når vi kigger på kombination af LED bånd, Alu profil og afdækning, dertil er der utallige styrings- og monteringsmuligheder. Så slå dig bare løs.

 

DIOFLEX katalog - 80 sider med inspiration og overblik

Udover at du altid kan ringe - 9722 0817, så har vi gjort det ekstra nemt for dig, når du skal have inspiration og bestille LED bånds belysning.

Du kan i det store katalog nemt og overskuelig bestille de LED bånd, Alu profiler og styringer du skal bruge. ja du kan endda bestille direkte i kataloget.

Der er mere end 60 forskellige typer LED bånd, 27 forskellige typer af profiler samt alt i drivere og controllere.Ved hver enkelt profil finder du de afdækninger, endestykker og monteringsbeslag, som passer dertil, så er det nemt at bestille.

 

Komplet sortimentsboks - få Alu profilerne i hænderne

Med sortimentsboksen får du de lagerførte profiler i en praktisk boks.

 

Det er et perfekt udgangspunkt for den bedste løsning til projektet. Det er lettere at vurdere, hvilken Alu skinne der passer bedst til opgaven, når man har materialerne i hænderne. Man kan se, hvordan profilen skal monteres, hvad der skal laves af forarbejde, for at få skjult ledninger med mere.

 

Kunderne har ordet...

” Det lykkes første gang ! "

Jens Peter, indehaver, JPM-TEK

Hør Stefan og Jens Peter fortælle, hvordan de fik belysnings-ideerne til renoveringsopgaven, - se de mange effektive og elegante løsninger.

” - en elinstallation gerne må have lidt wow-effekt ! "

Mads, Klarup El-Service

Se kreative LED bånds løsninger i køkken og bad med WOW-effekt! God kontrast med sorte skinner.         

Projektering og lysberegninger


Du kan hurtigt få en fyldestgørende lysberegning, så dit projekt overholder gældende lovgivning om lyskrav.

Vores tekniske salgsassistenter er begge installatører, så de har både praktisk erfaring og Dansk standard (DS/EN 12464-1:2021) i blodet.

Kontakt os, og sammen finder vi hurtigt den perfekte løsning til din kunde.

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller