Når huset skal holde tæt

Lufttæt spotinstallation i én arbejdsgang!

Se, hvor nemt det er

- hør og se, hvor let vores hustømre monterer DIOSSPOT THIGHT

Når dampspærren ligger direkte på bagsiden af loftpladen, vil den blive brudt, når der bores hul til en indbygningsspot. Derved skal der etableres en lufttæt installation, som sikrer at huset forbliver lufttæt og lever op til bygningsreglementet. Den traditionelle måde at gøre det på, er ved brug af en safeboks som skal gøres fast i loftkonstruktionen og tætnes hele vejen rundt med lufttæt tape - en både tidskrævende og dyr proces!

Med DIOSPOT TIGHT slipper du for at montere safeboks!

Installation med traditionel safeboks skal planlægges omhyggeligt, da den skal monteres tidligt i byggefasen, når loftforskallingen laves. Dermed skal du som elektriker koordinere flere arbejdsgange, købe flere materialer ind og i øvrigt tidligt i byggeprocessen beslutte, hvor indbygningsspottene skal sidde.

Alt det slipper du for med DIOSPOT TIGHT, da den monteres helt enkelt i ÉN arbejdsgang, da hele spotten sættes op, efter loftet er sat op!

En safeboks bliver installeret på bagsiden af loftkonstruktionen, og der skal dermed fjernes en del isolering for at få plads til den. Det virker måske ikke af meget isolering, der skal fjernes til en enkelt safeboks, men hvis der nu bliver installeret 20 safebokse, bliver det pludselig en del isolering, der samlet set bliver fjernet.

Med DIOSPOT TIGHT bliver der ikke fjernet nær så meget isolering!

DIOSPOT TIGHT har været igennem et langt og omfattende udviklingsforløb, for at være sikker på den VIRKER. Når du monterer den, skal du kunne stole på, at din installation bliver lufttæt. Derfor har vi fået gennemført krævende test af dens funktion, og det har vi gjort her i Danmark hos FORCE Technology.

Du kan derfor være sikker - DIOSPOT TIGHT virker!

Kunderne har ordet...

  DIOSPOT TIGHT holder kravet til tæthed. Spot-hovedets krave går ned og lukker helt tæt på dampspærre. Effektivt når man skal installere 300 spot!

KOFFI
Elektrikker, JT EL-PRO

Jeg har benyttet DIOSPOT TIGHT, når isolering og dampspærre er placeret lige over loftet. Det hele foregår i én arbejdsgang, og man sparer samtidigt safeboksen – super enkelt! ”

Sven H Kristensen
Ejer af Østerlund Gård El

  - Og det virkede sgu! De er superlette at montere – man borer bare hul i loftsbeklædningen nedefra, stikker spotten op og spænder skruerne. Færdigt arbejde! Jeg vil tro, vi sparer omkring 20 minutter på hvert enkelt spot, og blower door testen har de også bestået med glans! ”

Tue Brass
Elinstallatør, JT EL-PRO

- Og det virkede sgu! De er superlette at montere – man borer bare hul i loftsbeklædningen nedefra, stikker spotten op og spænder skruerne. Færdigt arbejde! Jeg vil tro, vi sparer omkring 20 minutter på hvert enkelt spot, og blower door testen har de også bestået med glans! ”

Tue Brass
Elinstallatør, JT EL-PRO” - genial til løsninger, hvor kunder gerne vil have eftermonteret spot i deres nye huse. Installationer hvor dampspærren med sikkerhed vil blive brudt. Men ved brug af ”DIOSPOT TIGHT" forsegler man dampspærren igen efter montage… Super nemt! ”

Lasse S. Andersen
El-firmaet Stougaard Andersen

DIOSPOT TIGHT kan holde tæt!

Vi har udviklet DIOSPOT TIGHT - et helt nyt indbygningsspot, der ikke bare er let at opsætte – det slutter faktisk så tæt, at du ikke længere behøver en safeboks.

DIOSPOT TIGHT er den første indbygningsspot konstrueret specielt med henblik på at holde installationen lufttæt efter installering i loftkonstruktioner, hvor dampspærren er lagt mellem forskalling og loft.

Du sparer tilmed den besværlige og dyre installation af safeboks. Bare på montage og materialer sparer du 15%

Hurtig produktpræsentation!

DIOSPOT TIGHT er en danskudviklet spot, der gør det lettere at bestå Blowerdoor-testen, og som samtidig reducerer behovet for tværfaglig koordinering. – vejen til et enklere, tættere og billigere byggeri.

Se hvordan DIOSPOT TIGHT virker, og hvordan man benytter den.

DUO bitsholder - din nye bedste ven!

Skruer to skruer i - på én gang. Effektivt, præcist og perfekt.

Den passer i en almindelig skruemaskine, så du kan klare arbejdet nemt og dobbelt så hurtig.

Bitsholderen har endda justerbar afstand, som kan justeres fra 38-65 mm., og passer derfor perfekt i både DIOSPOT TIGHT og andre typer spots.

 

Synes du også det er interessant?

... så kontakt os og hør mere på 9722 0817

eller