Nem at handle med - også for miljøet!

I GN belysning er vi klar over, at vi har et samfundsansvar. Det tager vi på os, og vi arbejder hver eneste dag med at gøre vores forretning endnu grønnere.  

Som udgangspunkt har vi valgt FN’s 17 verdensmål, hvor vi fokuserer på # 12 Ansvarligt Forbrug og Produktion. 

Vi tror, det er der, vi kan bidrage mest.

Cirkulær emballage

Som en del af klimaindsatsen fjernede vi i 2021 al plastemballage i 90 % af vores DIOLUX lyskildesortment, resten kommer i 2022. Vi arbejder på, at vores øvrige forbrug af plast i fremtiden vil være baseret på genbrug.

Vi kan også fortælle, at vores papkasser allerede er FSC certificerede, og at virksomhedens øvrige pap- og papiremballager også vil blive det.

Vi er også stolte over, at vores interne arbejdsgange på lageret i Herning ikke lægger beslag på papir. De er 100 % elektroniske.

Flere liv i papkasser...

Har du i øvrigt bemærket, at der ikke altid står GN belysning på kasserne, når du modtager varer fra os? Det er fordi, vi genbruger de kasser, som vi selv modtager varer i.

Fyld? - der anvender vi naturligvis genbrugspapir.

Genbrug af elektronikaffald

Vi er selvfølgelig også medlem af Elretur, der er en non-profit medlemsorganisation. Organisationen hjælper os, og mange andre, med at overholde EU’s krav om genanvendelse og sikker bortskaffelse af el artikler og batterier. Se vores certifikat

Sammen med Elretur kan vi garantere, at gamle produkter enten får et nyt hjem, eller bliver genanvendt forsvarligt.

Minimering og genbrug af emballage

Vi er også medlem af Emballagretur, som hjælper os med at overholder EU´s krav om minimering og genavendelse af vores produkters emballage samt transportemballage.

Kravet træder først i kraft 2025 - men vi er allerde i gang!

Miljøvenlige tryksager

Vores kataloger og magasiner er Cradle to Cradle certificeret og helt CO2-neutralt.

Det er din garanti for en ansvarlig produktion, og for papir og trykfarve helt uden miljøskadelige stoffer.