Indkøbs- og sagsstyringssystemer

En nemmere hverdag!

Det får du hos GN belysning, da vi har aftaler og tæt integration med alle gængse indkøbs- og sagsstyringssystemer.

Vi kan derfor nemt passe ind i din forretning.

Integrationerne i disse indkøbs- og sagsstyringssystemer gør os 

- NEM AT HANDLE MED!

 

Minuba er et ordrestyringssystem, hvor du får styr på alle arbejdsprocesser - fra tilbud til fakturering!

I vores samarbejde med minuba overfører vi prisfiler hver 14. dag og fil med individuelle priser hver nat, og dataene indlæses direkte til dig som kunde. Ordreafgivelse linkes direkte til GNB shop og rekvisitionsnummer føres med over.  Du vil opleve fuld adgang til alle dine GN-data. 

EG Kalkia får styr på din tilbudsgivning. Hurtigt og pålideligt beregningsprogram udviklet specifikt til el-branchen.

I EG Kalkia har GN belysning fuld integration. Komplet vare-fil med link til datablad, foto og tekniske data indlæses hver 14. dag. Du skal som kunde selv hente fil med individuelle priser på GN belysnings hjemmeside – Kalias politik.

 

 

KlarPris er et komplet og datadrevet indkøbssystem der understøtter, udvikler og digitaliserer den professionelle installatørs forretning.

 

 


Ordrestyring løser opgaverne fra projektplanlægning og økonomisk overblik til time- og materialeregistrering.

Med Klarpris og ordrestyring har vi en fuld integration, det betyder at når du logger ind som kunde finder du varedata, priser, og dine individuelle priser fra GN belysning - altid opdateret.

Du kan afslutte din ordre direkte i KlarPris og Ordrestyring. 

 

E-KOMPLET gør det administrative arbejde sagssyring, timeregistrering, regnskabsprogram etc. så let som muligt - optimerer arbejdsprocesserne.  

Her overføres prisfiler også hver 14. dag og fil med individuelle priser hver nat, og indlæses direkte til dig som kunde. Ordreafgivelse afsluttes i KlarPris, hvis du bruger dette eller på GN belysnings hjemmeside.

 

 

 

EG Xena - Styring af projekter, ordrer og økonomi til byggebranchen i én samlet online it-løsning. Adgang til de bedste løsninger til kalkulation, tidsregistrering og lønservice.

Priserfiler overføres til systemet. Du skal lige nu selv overfører fil med individuelle priser og afgiv ordre på GN hjemmeside.

 

PROSAVE er et værktøj til effektivt indkøb af materialer på tværs af grossister. Adgang til mere end 1 million materialer og tidsbesparende indkøbsfunktioner.

Her har vi en fuld integration, det betyder at når du logger ind på PROSAVE finder du varedata, priser og dine individuelle priser fra GN belysning - altid opdateret. Ordren færdiggør du i PROSAVE.

Tricom med fokus på at fremme digital samhandel igennem effektiv, realtidsopdateret og ai-baseret systemunderstøttelse med nyskabende og banebrydende produkter.

Her bliver vores prisfiler indlæst hver 14. dag i Tircom systemet, så du som kunde kan finde vores varer og priser.

Fakturering

Du kan naturligvis også få dine fakturaer elektronisk, for eksempel på CVR eller EAN-NR.

Er du blevet nysgerrig?

Så ringer du blot til salgskontoret på  9722 0817

eller din salgkonsulent